Søk i denne bloggen

søndag 1. mai 2011

Critters 3

Så vendte jeg tilbake til Critters 3 etter noen dagers pause.

Handling: Av en eller annen merkelig grunn befinner det seg framdeles Critters på jorden ute på landet. En campingbil bringer ufrivillig med seg Crittesegg til byen. Denne gangen er marerittet kommet til storbyen der de først tar bolig i en leiegård og terroriserer leietakerne der...
Les mer i min filmanmeldelse her: Kan en Hollywoodfilm virkelig være så dårlig?

Man har jo ikke så høye forhåpninger til den tredje filmen i rekken her når de andre har vært så lite bra som de har. Den andre filmen var jo et lite steg opp og jeg hadde håpet at dette kunne by på litt minimumsunderholdning. Dette er også debutfilmen til Leonardo DiCaprio og det er kanskje det beste med hele filmen bare å se at han er med. Det var virkelig lite å glede seg over i denne filmen som var direkte kjedelig og hadde ingen scener som klarte å underholde deg. Man forsøkte seg riktignok med litt Gremlinsfaktor i filmen der Critterne griser på kjøkkenet og gjør litt rampestreker, men det klarer på ingen måte å redde filmen og er bare som fyll å regne i denne filmen for få filmen til å vare i underkant av en og en halv time. Historien i filmen er så tynn og nesten totalt fraværende. Det er også derfor handlingsreferatet er så utrolig kort her, det er rett og slett ikke mer enn det å si om handlingen her. Dette er så svakt og så dårlig lagt opp at man skjemmes og det dårligste jeg har sett på veldig lenge. Filmen har så mye forklaringsproblemer på det som skjer og karakterene er så lite troverdige. Synes heller ikke dette dro Critterskonspetet noe lenger.
Crittersene ser jo okei ut i filmen og det er jo noe, men det er ikke nok til å basere denne filmen på som aldri burde vært laget.

Dette anbefaler jeg ikke til noen. Et klart terningkast 1 og styr unna for dette er virkelig dritt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar